..jobbat! Arbetade sista dagen igår och nu lever jag lyxliv tills Bebben kommer :-) Så vad har jag gjort idag, min första lediga dag? Jo jag började med att gå till bästa barnmorskan. Vi satt och skrattade högt i vanlig ordning. Barnmorskan tror att Bebben är större än underbara dotter som vägde 3090 gr. Min barnmorska gissar att Bebben (också en tjej) kommrer väga närmare 3200 gr. Ska bli spännande att se om hon har rätt. 

Sen bar det av till hårfrisörskan för färgning. Vill inte se ut som en skabb-råtta i håret bara för att jag är mammaledig! Nu slipper jag tänka på håret i 8 veckor framåt. Efter det sprang jag och köpte lite presenter till underbara dotter som hon ska få när vi har Bebis-fika hemma för första gången och de närmaste tittar förbi. Tänkte smyga till presenterna till gästerna som inte tagit med present till underbara dotter, så får de ge henne present och uppmärksamhet. Är rädd att underbara dotter ska känna sig glömd för att gästerna kommer för att titta på Bebben...

Efter shoppingrundan var det således dags för lunch. Köpte ett Magazine och satte mig på ett fik och bara njöt. SNACKA OM LYXIG DAG!