Blev en spontanmiddag på en asiatisk restaurang igår.  Satt ute i det fina vädret och åt en god middag. Valde en restaurang där vi kunde sitta lite ifred och valde en restaurang som är tillräckligt "opretto" för att ingen skulle ta illa upp om Underbara dotter skulle gasta eller jag vara tvungen att börja amma... Min (goda) kycklinggryta med kokosmjölk var så varm att jag fick vänta en kvart innan jag kunde börja äta, vilket var tur för då grytan blev ätbar hade Maken redan hunnit äta upp så han kunde ta en gråtande Lillasyster så jag fick äta i fred. Oj oj vad Underbara dotter blev ledsen när Maken skulle sitta med bebisen i famnen. Hon grät och sade att hon ville sitta i pappas knä, hon klättrade t o m upp snabbt som attan i pappas knä och vägrade gå därifrån.  Bebisen kunde enligt henne sitta hos mig istället.. Stackars liten. Ibland blir det bara för mycket för henne! Jag har varit den som fått ta mest "smällar" sedan Lillasyster kommit. Men jag tycker  att min och hennes relation har blivit bättre de senaste veckorna. Vi har roligt och leker varje dag och jag får spontanpussar och hon säger att hon "enkar mig" vilket betyder att hon "älskar mig. Underbara dotter är snäll mot Lillasyster och har börjat vara med aktivt när det är dags för blöjbyte. Det går framåt!