...blev en riktigt långdragen process på mina fingernaglar där det fanns kvar akrylmassa under lacket (hade tidigare fransk manikyr gjord på salong). Jag hade försökt fila ned akrylmassan så långt det gick innan jag målade på med gel-lacket första gången men det fanns lite kvar och gel-lacken bet sig fast rejält. Gel-lacket på fingernaglarna fick till slut filas bort och det var på tok för jobbigt så jag måste låta akrylen växa bort helt innan jag drar på mer gel-lack på fingernaglarna. På tånaglarna där jag endast hade naturlig nagel under gick borttagningen som en dans! Jag följde instruktionen och satt med remover på naglarna inpackade i folie i 10 min och sen var det bara att pilla bort den upplösa gel-lacken. Väldigt smidigt och det är ju så det ska vara! Jag måste erkänna att magen var lite i vägen när jag höll på med tånaglarna varför jag kommer vänta med att måla nytt på tånaglarna tills Bebben är ute! Men nu är det bara drygt 2v kvar!!