Det var för 4v sedan som jag köpte Depends gel-lack-kit som möjliggör att man kan måla och härda med gel-lack hemma. Jag började med tånaglarna och har kunnat konstatera att det suttit helt perfekt i nästan 4 veckor - helt fantastiskt. Jag såg igår att en bit har lossnat på min "ring-tå". Stortå-lacket och övriga tånaglar sitter dock som en smäck, trots att jag varit tvungen att klippa naglarna.

Nu har det gått 2v sen jag målade gel-lack på fingernaglarna. Filade ner akrylmassan så långt jag kunde. På pekfingret lossnade dock en liten bit akryl varför jag har min naturliga nagel på denna lilla bit. Efter 7 dagar fick jag laga gel-lacket på den bit på pekfingernageln där akrylmassan lossnat. Lagningen höll i en vecka så jag har fått laga samma nagel idag igen. Övriga naglar ser dock kalasbra ut! 

Min konklusion är således att gel-lack är överlägset bättre än vanligt lack, dock inte lika hållbart som akrylnaglar gjorda på salong. Jag kommer absolut fortsätta testa mig fram och lovar att återkomma hur det går.